E-mail link  
FORSIDE
OM SKOLEN
UDDANNELSER
EFTERUDDANNELSER
INTRANET
ForsidenSkolenNyheder / Det sker på skolenPartnerskabsaftale

Uddannelser i partnerskab

UC Syddanmarks rektor, Birthe Friis Mortensen, og Social- og Sundhedsskolens direktør, Lisbeth Nørgaard, satte mandag deres signaturer på en partnerskabsaftale.

 

Aftalen skal bringe de to uddannelsesinstitutioner tættere på hinanden, med henblik på at udvikle deres samarbejde om uddannelse og efteruddannelse inden for social og sundhedsområdet.


- Det er naturligt for os at indgå partnerskabet med UC Syddanmark. Vi uddanner til social- og sundhedsområdet ligesom UC Syddanmark. På Sosu-Esbjerg arbejder vi hele tiden med at øge kvaliteten af vores uddannelser, for eksempel inden for felter som velfærdsteknologi og innovation.  Det vil samarbejdsaftalen biddrage positivt til, siger Lisbeth Nørgaard. 


- Jeg er helt enig med Lisbeth i, at partnerskabet mellem os falder naturligt. Ikke mindst fordi nogle af Social- og Sundhedsskolens uddannelser er adgangsgivende til vores uddannelser. Det er vigtigt for os begge, at de unge mennesker får den uddannelse, de ønsker, men samtidig også er klar over, hvad de går ind til og hvilke forventninger, der er til dem, siger Birthe Friis Mortensen. 


Begge uddannelsesinstitutioner har et bredt udvalg af tilbud på efteruddannelsesområdet. Ved et tættere samarbejde forventer de begge, at kunne styrke både udbud og indhold til glæde for kursisterne.

 
Publiceret 11/5 -  2015
 
Webdesign by: kirk-holm.dk Copyright