E-mail link  
FORSIDE
OM SKOLEN
UDDANNELSER
EFTERUDDANNELSER
INTRANET
ForsidenSkolenNyheder / Det sker på skolenSKILLS stafet for alle 8. klasser i Billund Kommune

SOSU-ESBJERG med i SKILLS stafet for alle 8. klasser i Billund Kommune

 

Som bekendt er der for tiden øget fokus på erhvervsuddannelserne fra mange sider i samfundet.Gang på gang hører vi, at der indenfor en årrække vil blive mangel på faglært arbejdskraft. Samtidig hører vi, at alt for få unge mennesker på landsbasis vælger en erhvervsuddannelse. 

 

I Campus Grindsted sætter man derfor fokus på erhvervsuddannelser ved at invitere alle 8. klasser – ca. 350 elever - i Billund Kommune til en kæmpe SKILLS aktivitet i MAGION i Grindsted fredag den 11. september fra kl. 8.00 – 13.15.

 

Projektet har også folketingets og byrådets bevågenhed. Billund Kommunes borgmester Ib Kristensen kommer og deltager ved kåringen af vinderne.

 

Fra Venstre deltager MF Anni Matthiesen, ordfører for børn, undervisning og uddannelse, og fra Radikale Venstre deltager MF Lotte Rod, som sidder i undervisningsudvalget og er ungdomsuddannelsesordfører for partiet.

 

Social- og sundhedsskolen Esbjerg deltager med en konkurrencestand der bemandes af 5 PA elever fra PA 15 holdet, som skal styre konkurrencerne og tiden.

 

Uddannelsesvejleder Eva Fredslund ”bestyrer” en SOSU-stand i forhallen til Magion med oplysninger og information om Grundforløb og hovedforløb på SOSU.

 

Underviser Kathrine Kruse Andreassen og jeg skal præsentere konkurrencerne, være bindeled mellem vores konkurrence stand og tidtagerbordet, og forsøge at have det store overblik.

 

 

 
Webdesign by: kirk-holm.dk Copyright