E-mail link  
FORSIDE
OM SKOLEN
UDDANNELSER
EFTERUDDANNELSER
INTRANET
ForsidenSkolenNyheder / Det sker på skolenSOSU-Esbjerg finder ny uddannelseschef i egne rækker

SOSU-Esbjerg finder ny uddannelseschef i egne rækker

 

Social- og Sundhedsskolen Esbjerg har ansat den mangeårige medarbejder Helle Holm som uddannelseschef.

 

Helle Holm er 50 år og oprindeligt uddannet socialrådgiver. I sine år på Social- og Sundhedsskolen Esbjerg har hun haft en række forskellige roller, både som underviser, teamkoordinator, skemalægger, projektkoordinator, uddannelsesvejleder, projektleder og udviklingskonsulent.

 

Efter en periode som konstitueret uddannelseschef træder hun nu permanent ind i skolens ledelsesteam.

 

”At få muligheden for at afprøve en funktion, som indebærer mange spændende og udfordrerende opgaver er jeg meget stolt og taknemmelig over. Det at være en del af et ledelsesteam, der arbejder med en så kompetent og forandringsparat medarbejdergruppe er værdifuldt, meningsfuldt og en gave for mig”, siger Helle Holm.

 

Hun ser det som sin fornemmeste opgave at bevare og videreudvikle det høje faglige og pædagogiske miljø, som hun mener kendetegner Social- og Sundhedsskolen Esbjerg i dag.

 

”Jeg vil bidrage med stort arrangement, såvel internt på skolen som i forhold til vores mange eksterne samarbejdspartnere. Forhåbentlig kan jeg være med til at skabe en positiv vækst der sikrer, at skolens elever bliver så dygtige som muligt, og dermed får en faglig stolthed med sig ud i virkeligheden, hvor de skal udføre deres meget betydningsfulde job”, forklarer hun.

 

Samtidig pointerer Helle Holm, at skolens værdibaserede ledelsesform er noget hun værdsætter højt.


”Jeg har altid været stolt af at være en del af skolen, som er organiseret i selvstyrende teams, og hvor jeg føler at vores værdier om respekt, anerkendelse, gode relationer og lederskab er godt implementeret i hverdagen”, understreger hun.

 

Privat er Helle bosat i Esbjerg, og hun har sammen med sin mand Claus to voksne sønner. Inden hun kom til Social- og Sundhedsskolen Esbjerg har hun bl.a. arbejdet ved Børn- og familieforvaltningen i Bramming kommune, ved socialpsykiatrien i Esbjerg kommune samt ved jobcenteret.

 

 
Webdesign by: kirk-holm.dk Copyright